25 éve a munkavédelemben ||  6+18 hónap szavatosság || 30 napig visszavesszük

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36-70/207-3821  
Email: akciorendeles@m3road.hu

Rólunk

Vevőszolgálat

 

Cégnév: M3 Road Kft.

Cím: Munka- és tűzvédelmi szaküzlet 2100 Gödöllő, Grassalkovich Antal utca 5.

Telefonszámok: 06-20-3454387, 06-28-419 515, 06-28-612 490

E-mail címe: info@m3road.hu

Weboldal címe: www.m3road.hu

Adószám: 10946556-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-068524 Pest-Megyei Cegbirosag. 1064 Buadapest , Rózsa u. 79.

Bankszámlaszám: a számla kiállításával adjuk meg

Telefonszám: 06-28-612490

Skype: munkaruhabolt


Bemutatkozás

Vásárlóink:

- megismertek minket

- megkedveltek

- megbíznak bennünk

 

Több időt töltünk munkában, mint szeretteinkkel. Ez igaz minden egyes napunkra, sőt egész életünkre. Alkalmazkodnunk kell a munkabeosztáshoz, feladatokhoz és elvárásokhoz, ez pedig nagyon lekorlátozza a lehetőségeinket. Egyre nagyobb kihívás, hogy a munkaidő-szabadidő optimális arányát megtervezzük, fenntartsuk. Ilyen az élet, akár szeretjük akár nem. Akárhogy is, mi az M3 ROAD KFT-nél hiszünk abban, hogy a munkaruháinknak, munka lábbeliknek, védőeszközöknek hozzánk kell alkalmazkodnia és nem fordítva. Olyan védőeszközöket biztosítunk, amelyek megfelelnek a munkavédelmi előírásoknak, csak úgy, mint az egyéni igényeknek, akár hobbi, akár professzionális munkára használják. Lényegében csak egy kis szünetet tartunk a munkaóráink között, ezért sose feledjük el, a munka életünk szerves része.

Termékeink közvetlenül az importőröktől származnak, így a kimagasló forgalomnak köszönhetően folyamatos akciókkal, alacsony árakkal szolgálhatjuk vásárlóink érdekeit.

Néhány jelentős gyártó beszállítónk: Lux OpticaL, JSP, Peltor, 3M, Parade, Lemaitre, Earline, Tidy Professional, Top-Lock, Eurotechnique, Sup Air Style.

Vállaljuk tűzvédelmi szabályzatok, felülvizsgálatok elkészítését, megtartását.

Forgalmazzuk a modern kor követelményeinek megfelelő tűzvédelmi eszközöket, tűzoltó készülékeket, tűzcsapszerelvényeket, szekrényeiket.

Jelentős kedvezményekkel várjuk az ország valamennyi településéről az érdeklődőket és a tűzvédelmi szakembereket is, hiszen tőlünk importőri áron vásárolhatnak. Példaként néhány márka: Ogniochron, Anaf, AWG, VICTORIA,ROTECH, KODRETTA, Maxima. Elsősorban egyedi gyártású munkaruházati termékeinknek köszönhetően már az ország valamennyi táján ismertek termékeink. Szabászatunk egyedi tervek, minták alapján képes modellezni, munkaruhákat gyártani.

Minősített alapanyagok felhasználásával, gazdag színválasztékkal megvalósítunk minden egyedi elképzelést, önálló arculatot biztosítva minden megrendelőnek. Komplex megoldást kínálunk, feliratozással, hímzéssel biztosítjuk a legmagasabb reklámértéket. A szállítási határidőt a lehető legrövidebbre szabjuk (átlag 2 hét), s azt szigorúan tartjuk is. Gazdag áruválasztékunk bemutatása gödöllői szaküzletünkben megoldott, de vállaljuk nagyobb megrendelőink személyes megkeresését is.