25 éve a munkavédelemben ||  6+18 hónap szavatosság || 30 napig visszavesszük

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36-70/207-3821  
Email: akciorendeles@m3road.hu

RockSafety

Főoldal - ROCK SAFETY

 

ROCK SAFETY® “Küldetésünk: Az Ön védelme.”

munkavédelmi eszközpiacon eltöltött több mint húszéves tapasztalatnak köszönhetően a ROCK SAFETY márkanévre számos országban már mint egy megbízható és megfizethető brand-ként tekintenek a vásárlók. Céljuk, hogy olyan termékportfóliót kínálhassanak, ami a nagyobb mennyiségű ipari- és kiskereskedelmi felhasználásra is alkalmas.

A termékeik kialakításában minden esetben a piaci igényeket helyezik előtérbe. A diverzifikált (megosztott) termékigények miatt a ROCK SAFETY termékpalettája széles (munkaruha, lábvédelem, kézvédelem, fejvédelem, szemvédelem, légzésvédelem, leesés elleni védelem), melyet európai raktárbázisról szállítanak megrendelőiknek. A termékek minden esetben európai tanúsítóintézet által kiadott EU-standardokkal rendelkeznek.

A gyártott termékek köre a kötöttkesztyűk és kötött karvédők gyártása mellett kiterjed bőr hegesztőruházat szabására és varrására is.

Kötöttkesztyűiket PVC pontozással látják el, valamint tenyér bőrrátéttel is a magasabb védelem érdekében. A kesztyűknél pamut, poliészter, kevertszálas és Kevlar®  alapanyagokat használják, de egyedi rendelés esetén ezektől el tudnak térni. Rendelkeznek plattírozó és az ujjvégnélküli kesztyűkhöz szükséges gépekkel is.

hegesztőruhákat hasítékbőrből készítik és Kevlar® cérnával varrják.

Választék: