25 éve a munkavédelemben ||  6+18 hónap szavatosság || 30 napig visszavesszük

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36-70/207-3821  
Email: akciorendeles@m3road.hu

Miért válassz minket?

A 30 napos visszavásárlási garancia!

Ha vásárlást követően meggondolnád magát, a vásárlástól számított 30 napon belül visszavásárlási garanciát biztosítunk. A tévesen vásárolt/méretproblémás terméket becseréljük a kínálatunkban szerepelő szabadon választható termékre.

FONTOS: Ehhez a vásárlást igazoló számlával vagy blokkal vissza kell juttatnod (személyesen vagy futárral) hozzánk a még nem használt bontatlan terméket, normál küldeménnyel. Cégünk csak új, nem használt termékekkel kereskedik, ezért nem áll módunkban visszavenni bontott, hiányos csomagolású, használt, vagy sérült terméket. A termékcsere során felmerülő különbözetet - azaz ha a levásárolt termék ára nem éri el az eredetileg vásárolt (visszacserélt) termék árát - visszatérítjük.


6+18 hónap szavatosság!

A szavatossági igény kizárólag a termékhez kapcsolódó számla bemutatásával érvényesíthető. A garancia első 6 hónapja alatt a szükséges, független szakvéleményt a Forgalmazó/Gyártó biztosítja. Tehát a termékkel kapcsolatos garanciális hibákkal kapcsolatos bizonyítási kényszer a gyártót terheli. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nem a terméket használójának (fogyasztónak) kell bizonyítania, hogy a termék rendeltetésszerű használata mellett jelenkezett a hiba, hanem a gyártó kötelessége bizonyítani ennek az ellenkezőjét, ha kifogásolja a garanciális igényt. Ez az esetek döntő többségében nem szokott probléma lenni a javítási igényt, termékcserét a gyártók el szokták fogadni.

A fennmaradó 12 hónapban a Vásárló az esetleges reklamációval a fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhat, s a jogos reklamációról szóló jegyzőkönyvvel érvényesítheti szavatossági jogát.


Garantáltan eredeti termékek!

Ha nálunk vásárol akkor biztos lehet abban, hogy olyan eredeti terméket vásárol amelyik tökéletes minőségű, bontatlan, korábban nem használták és minden paramétere megfelel a vonatkozó gyártói és munkavédelmi szabványoknak.

A kínálatunkban szereplő termékek kiemelt márkakereskedői vagyunk, ezért mi is minden esetben csak megbízható forrásból, közvetlenül a gyártótól vagy hazai importőrtől - sőt bizonyos termékek kizárólagos hazai importőrei vagyunk, pl. ANAF tűzoltókészülékek - vásárolunk. Amikor megrendelés után átadjuk a csomagot (személyesen vagy házhoz szállítjuk Önnek), akkor a termékek mellett minden esetben megtalálja majd az Ön, vagy a megadott cég nevére kiállított áfás számlát.

Ha biztosra szeretnél menni és garantáltan "original" terméket szeretnél vásárolni akkor válassz minket!


25 éve a munkavédelemben!

Munka- és tűzvédelmi szaküzletünk Gödöllőn már több, mint 25 éve szolgálja ki a személyesen betérő (offline) és a webáruházban rendelést leadó (online) ügyfeleinket.

Több időt töltünk munkában, mint szeretteinkkel. Ez igaz minden egyes napunkra, sőt egész életünkre. Alkalmazkodnunk kell a munkabeosztáshoz, feladatokhoz és elvárásokhoz, ez pedig nagyon lekorlátozza a lehetőségeinket. Egyre nagyobb kihívás, hogy a munkaidő-szabadidő optimális arányát megtervezzük, fenntartsuk. Ilyen az élet, akár szeretjük akár nem. Akárhogy is, mi az M3 ROAD KFT-nél hiszünk abban, hogy a munkaruháinknak, munka lábbeliknek, védőeszközöknek hozzánk kell alkalmazkodnia és nem fordítva. Olyan védőeszközöket biztosítunk, amelyek megfelelnek a munkavédelmi előírásoknak, csak úgy, mint az egyéni igényeknek, akár hobbi, akár professzionális munkára használják is. Lényegében csak egy kis szünetet tartunk a munkaóráink között, ezért sose feledjük el, a munka életünk szerves része.