25 éve a munkavédelemben ||  6+18 hónap szavatosság || 30 napig visszavesszük

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36-70/207-3821  
Email: akciorendeles@m3road.hu

Villanyszerelő gumikesztyűk

A villanyszerelő gumikesztyű speciális kesztyű, amelyet az elektromos áram elleni védelemben dolgozóknak fejlesztettek ki. Munkavégzés során a kéz a legveszélyeztettebb testrész, ezért sokféle villanyszerelő védőkesztyű került kifejlesztésre és forgalomba. A különböző ártalmak elleni védelmet, védelmi képességeket szabványok írják elő. A munkavédelmi kesztyűk kényelmesek, védenek a mechanikai sérülésektől, a hideg és a termikus hatások ellen, így biztonságos munkavégzést biztosítanak.

Kesztyűkkel kapcsolatos szabványok: Általános követelmények EN 420: 2003 + A1 2009. Termikus kockázatok ellen: EN 407: 2004. Mechanikai kockázatok ellen: EN388:2003. Hegesztő Védőkesztyűk: EN 12477: 2001. Vibráció elleni védelem: EN 10819: 1996. Vegyszerek és mikroorganizmusok ellen: EN 374-1: 2003 + EN 374-2:2003 + EN 374-3:2003 + EN 374-4:2016 + EN 374-5:2016. Elektrosztatikus tulajdonságok: EN 16350 + EN 1149-1:2006. Védőruházat, Elektrosztatikus tulajdonságok: Anyagteljesítmény és kialakítási követelmények: EN 1149-5:2008. Hideg elleni vizsgálatok EN 511:2006. Kézi láncfűrész használata esetén: EN 381-7: 1999. Kézi kések vágásai és szúrásai ellen védő kesztyűk és karvédők: EN 1082-1. Védőkesztyűk feszültség alatt végzett munkára: EN 60903.


10termék 110

Munkaruházati kesztyű szabványok:

VÉDŐKESZTYŰK: ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEK:
EN 420: 2003 + A1 2009 A szabvány meghatározza a védőkesztyűk méretezésére, a fogásbiztonságra, a szükséges jelölésekre, információkra és azonosításra vonatkozó előírásokat.

Védőkesztyűk: Termikus kockázatok ellen:
EN 407: 2004 Az EN407 szabvány a hő és/vagy tűz elleni védőkesztyűk tesztelési módszereit, általános követelményeit, a hővel szembeni védelmi szintjeiket és a jelölésüket határozza meg. A piktogram 6 számjeggyel van kiegészítve.

VÉDŐKESZTYŰK MECHANIKAI KOCKÁZATOK ELLEN:
EN388:2003 Az EN 388 szabvány minden típusú kesztyűre vonatkozik, amely a fizikai és mechanikai agressziókat illeti, úgy mint a kopást, a vágást, az átlyukasztást és a szakadást. Ez a szabvány csak az EN420 szabvánnyal együtt alkalmazható.

VÉDŐKESZTYŰK: VIBRÁCIÓ ELLENI VÉDELEM:
EN 10819: 1996 Az európai szabvány meghatározza a védőkesztyűk esetében fellépő káros rezgések átvitelére vonatkozó laboratóriumi mérések módszereit, az adatok elemzését és jelentését 31,5 Hz és 1250 Hz frekvenciatartományban. A szabvány meghatározza a tesztelési módszert a kesztyű rezgésátvitelére vonatkozóan.

Hegesztő Védőkesztyűk:
EN 12477: 2001 Ez az európai szabvány meghatározza a kézi fém hegesztés, vágás és kapcsolódó folyamatok során használt védőkesztyűkre vonatkozó elvárásokat és tesztelési módszereket. Teljesítményszint szerint a hegesztő védőkesztyűket 2 típusra osztjuk. Típus A: Alacsonyabb fogásbiztonság (magasabb egyéb teljesítmény)
Típus B: Magas fogásbiztonság (alacsonyabb egyéb teljesítmény).

Védőkesztyűk: Vegyszerek és mikroorganizmusok ellen:
EN 374-1: 2003 Ez a szabvány meghatározza a vegyszerek és/vagy mikroorganizmusok ellen védő kesztyűkre vonatkozó
követelményeket.

EN 374-2: 2003 Vízállósággal és alacsony koncentrációjú vegyszerekkel (pl. takarítószerek) szembeni vizsgálat.

EN 374-3: 2003 Az európai szabvány vonatkozik a nem gáz jellegű potenciálisan veszélyes vegyi anyagokkal való folyamatos érintkezés esetére használatos átjárható kesztyűket alkotó anyagok ellenállásának meghatározására.

EN 374-4:2016 DEGRADÁCIÓS ELLENÁLLÁS
A vegyi anyagok elleni védelem kijelentéséhez áteresztési, és mostantól degradációs vizsgálatot is kell végezni. A degradációs teszt eredményének meg kell jelennie a tájékoztatóban.

EN 374-5: 2016 MIKROORGANIZMUSOK ELLENI VÉDŐKESZTYŰK                                                                                    A kesztyűknek meg kell felelniük az EN 341-2:2014 szabvány szerinti behatolás elleni teszten. Ha a kesztyű átmegy az ISO 16604: 2004 szabvány (B módszer) szerinti vizsgálaton is akkor a jelölésén szerepelhet a vírusok elleni védelemre történő utalás. Baktériumok és gombák ellen védelmet nyújtó kesztyű + Baktériumok, gombák és vírusok ellen védelmet nyújtó
kesztyű.

Védőkesztyűk: Elektrosztatikus tulajdonságok:
EN 1149-1:2006 Ez az európai szabvány határozza meg a elektrosztatikus disszipatív védőöltözet (vagy védőkesztyű) gyártása során alkalmazandó vizsgálati módszereket és felhasználható anyagokat, a kisülések elkerülése érdekében.
Ez a vizsgálati módszer nem alkalmazható a magas feszültség ellen védő ruházat vagy védőkesztyű gyártása során.

EN 1149 -5:2008 Védőruházat. Elektrosztatikus tulajdonságok. 5. rész: Anyagteljesítmény és kialakítási követelmények
Ez az európai szabvány a teljes földelési rendszer részeként a gyújtókisülést megelőzően használt elektrosztatikusan disszipatív védőruházat anyagát és kialakítási követelményeit írja elő. A követelmények lehet, hogy nem elegendőek az oxigénben dús tűzveszélyes légterekben. Ez az európai szabvány nem alkalmazható fővezetéki feszültségek elleni
védelemre.

EN 60903 VILLAMOS FESZÜLTSÉG ELLENI VÉDELEM                                                                                                        Az 1-4 védelmi osztállyal rendelkező szigetelő védőkesztyűket havonta időszakos darabvizsgálatnak, 00 és 0 védelmi osztályú kesztyűket minimum légáteresztési próbának és szemrevételezésnek kell alávetni.

ESD - (ELEKTROSZTATIKUS KISÜLÉS):
Az ESD kesztyűket a statikus elektromosság elkerülésére használjuk. A felületi ellenállás az EN1149-1 szabványban meghatározott módszerrel kerül mérésre, de a mintának meg kell felelnie az EN1149-5 szabvány előírásainak is.

Védőkesztyűk - Hideg elleni vizsgálatok:
EN 511:2006 Az en 511 szabvány meghatározza a hőközlés vagy hővezetés által -50°C-ig, hideg ellen védő kesztyűk követelményeit és próbamódszereit. Ez a hideg, vagy éghajlati feltételekhez, vagy ipari tevékenységhez kapcsolódik.

Védőkesztyűk: Kézi láncfűrész használata esetén:
EN 381-7: 1999 Európai szabvány, mely meghatározza a kézi láncfűrész használatakor viselt védőkesztyűkre vonatkozó követelményeket. A kesztyű ellenáll a kézi láncfűrészel történő vágásnak az EN381-4 szabványban leírt tesztlési módszernek megfelelően. A kiválasztás szempontjairól és a használatról a gyártónak nyilatkoznia kell.

Coverguard "A munkavédelem hazai nagykövete"

A Coverguard Workwear márka termékei a biztonság és tartósság mellett az optimális kényelmet is biztosítják a felhasználó számára a munkavégzéshez: számos zsebbel (pl. szerszámtartó zsebek), megerősített, vízálló varrásokkal, térdvédőkkel és levehető ujjakkal. Szél- és vízálló ruházatok megfelelő védelmet biztosítanak a felhasználó számára a termikus hatások (hideg, meleg, nedvesség, szél, láng, fémkicsapódások stb.) ellen. A rövid időtartamú használatra tervezett öltözékek a gázok, folyékony és légnemű anyagok és szilárd részecskék elleni védelmet biztosítják veszélyes tevékenységek és munkakörnyezet esetén. Ajánljuk a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban dolgozók számára valamint takarítás, festés, azbeszt kezelése közben, radioaktív környezetben, kórházakban, gyógyszertárakban, ipari üzemekben. 

Coverguard XPERT Multirisk termékskála optimális védelmet biztosít a felhasználó számára a vegyi (porok, gázok, folyadékok), elektromos, elektrosztatikus és termikus kockázatok ellen. A márka termékeit a nagyfokú kockázattal, veszélyekkel járó környezetben dolgozóknak ajánljuk. 

A jólláthatósági öltözékek maximális biztonságot nyújtanak a sötétben. A termékek eső ellen és zord időjárási viszonyok (-5 °C-os hőmérséklet széllel és nedvességgel) közepette is védelmet nyújtanak a felhasználó számára.

EuroProtection (EP)

Az Europrotection (EP) termékcsaládok a munkavédelmi termékek BASIC szintjét képviselik. Ezen termékek a szükséges minősítéssel ellátottak és remekül kiszolgálják az általános munkavédelmi előírásoknak megfelelő termékeket kereső felhasználókat. 

CERVA "A biztonságosabb munkáért"

Több, mint 20 éve a munkavédelmi termékek gyártói piacán!

A ČERVA márka az egyéni védőfelszerelések és munkavédelmi ruházat kimagaslóan széles termékskáláját kínálja. A Cerva kínálatában minden elérhető, hogy biztosíthassák a lehető legmagasabb szintű munkahelyi biztonságot. A legtöbb termék raktáron van és azonnal szállítható.

Elérhető Márkák: 

Első a biztonság!

Jólláthatósági ruháik még ködös időben is több száz méterről láthatóak, térdvédőket szakorvosok ajánlják pácienseiknek. Minden védőeszközük teljesíti az európai biztonsági követelményeket és CE jellel rendelkezik.

A feje tetejétől a lábujja hegyéig!

Munkavédelmi Cipők, nadrágok, kabátok, pólók, pulóverek, kesztyűk, sisakok, szemüvegek és egyéb kiegészítők. A Cerva kínálatában minden elérhető, hogy biztosíthassák a lehető legmagasabb szintű munkahelyi biztonságot. A legtöbb termék raktáron van és azonnal szállítható.

Speciális munkaruhák a speciális környezethez.

Szakértőik felmérik a munkaterületeken a kockázatokat és a felmerülő igényeket. Hegesztő csizmáik talpa ellenáll akár a 300 ° C-os hőmérsékletnek, védőoverálljaik védelmet nyújtanak irritáló vegyszerekkel, vagy akár radioaktív részecskékkel szemben is.

Náluk a kényelem alapvető fontosságú.

A CERVA egyéni védőeszközök egyszerre biztonsági szakértők és designerek munkái. Ezáltal a munkaruháik nem csak jól néznek ki, hanem kényelmesek is, és nem akadályozzák a mozgást munkavégzés közben.

 

Portwest " A 100 éves tapasztalat"

A Portwest munkaruházat, biztonsági ruházat és PPE globális gyártója és forgalmazója. Az 1904-ben alapított Portwest a világ leggyorsabban növekvő munkaruházati vállalata, amely globális forgalmazási hálózattal és több mint 130 országban működő ügyfélszolgálati személyzettel rendelkezik. A Portwest családi vállalkozás, amelyet a Hughes család 3. generációja irányít. A Portwest előnyének középpontjában a házon belüli szakértői csapat által végzett innovatív gyártás és tervezés áll.

Széles munkaruházati skálájuk különösen az olyan veszélyforrások, mint láng, elektromos ív, vegyi anyagok, olvadt fémek, hőség, hideg, eső és elektromos kisülés elleni védelemre lett kifejlesztve. 

Több mint 100 éves tapasztalat minden öltésben.

Folyamatos innováció a legújabb trendeknek és technológiáknak
megfelelően. Világszínvonalú tervező csapat, korszakalkotó formatervek.

4 saját tulajdonú, ultramodern gyár.

Nemzetközi minősítések, globális minőségbiztosítási rendszer. 

A Portwest garantálja a kiváló ár-érték arányt, minőséget és szolgáltatást.

ROCK SAFETY "A feladatunk az Ön védelme"

A munkavédelmi eszközpiacon eltöltött több mint húszéves tapasztalatnak köszönhetően a ROCK SAFETY márkanévre számos országban már mint egy megbízható és megfizethető brand-ként tekintenek a vásárlók. Céljuk, hogy olyan termékportfóliót kínálhassunk, ami a nagyobb mennyiségű ipari- és kiskereskedelmi felhasználásra is alkalmas.

A termékeik kialakításában minden esetben a piaci igényeket helyezik előtérbe. A diverzifikált (megosztott) termékigények miatt a ROCK SAFETY termékpalettája széles (munkaruha, lábvédelem, kézvédelem, fejvédelem, szemvédelem, légzésvédelem, leesés elleni védelem), melyet európai raktárbázisról szállítanak megrendelőiknek. A termékek minden esetben európai tanúsítóintézet által kiadott EU-standardokkal rendelkeznek.

A gyártott termékek köre a kötöttkesztyűk és kötött karvédők gyártása mellett kiterjed bőr hegesztőruházat szabására és varrására is.

Kötöttkesztyűiket PVC pontozással látják el, valamint tenyér bőrrátéttel is a magasabb védelem érdekében. A kesztyűknél pamut, poliészter, kevertszálas és Kevlar®  alapanyagokat használják, de egyedi rendelés esetén ezektől el tudnak térni. Rendelkeznek plattírozó és az ujjvégnélküli kesztyűkhöz szükséges gépekkel is.

A hegesztőruhákat hasítékbőrből készítik és Kevlar® cérnával varrják.

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 785 Ft - 38 341 Ft
Központi raktárkészlet
Várható szállítás
Méret
Gyártó
Védelmi képesség
Központi raktár