25 éve a munkavédelemben ||  6+18 hónap szavatosság || 30 napig visszavesszük

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36-70/207-3821  
Email: akciorendeles@m3road.hu

PLUM szemöblítők

A szembe került savak, lúgok és szilárd szemcsék eltávolításának egyik leggyorsabb és legmegfelelőbb módja a PLUM szemmosó és szemöblítő folyadékok alkalmazása. A szilárd testek, por részecskék, forgácsok vagy szilánkok be tudnak hatolni a szembe és olykor visszafordíthatatlan károsodásokat okozhatnak. A kémiai sérüléseket, mint a marásokat szilárd, folyékony vagy gáz halmazállapotú anyagok is okozhatják, például savakkal, lúgokkal, gőzökkel vagy füsttel. Ezért fontos, hogy legyen megfelelő szemöblítő folyadék a veszélyes munkakörnyezetben dolgozók számára.

Szemvédelmi szabványok:
EN 169: szűrők hegesztési munkákhoz
EN 170: ultraibolya (uv) szűrők
EN 171: infravörös (ir) szűrők
EN 172: napfényszűrők ipari felhasználásra
EN 175: szem- és arcvédőeszközök hegesztéshez
EN 379: önműködő hegesztőszűrők
EN 1731: hálós szem- és arcvédők
EN 12312-1: napszemüvegek és napfényszűrők sport és szabadidős felhasználásra


11termék 111

Plum Safety A/S gyökere egy dán családi vállalkozás a Plum A/S. Története az 1860-as évekbe nyúlik vissza. Több, mint 50 éve foglalkozunk az ipari kézhigiéniát illetően, hatékony és felhasználóbarát megoldásokkal. Több, mint 20 éve tevékenykedünk az elsősegély megoldások területén is, amely termékeinkkel a munkahelyi környezet biztonságossá tétele a cél. Mára világszerte ismert, a felhasználók széles skáláját szolgáljuk ki minden iparág gyártói, valamint más intézmények területén.

A Plum neve egyet jelent a megbízható elsősegély és professzionális higiéniai termékekkel. Szemöblítők, elsősegélynyújtó állomások, ragtapaszok, égési gélek, munkavédelmi krémek, ápoló krémek, kéztisztítók és szappanok, kézfertőtlenítők széles választéka. Törekedünk arra, hogy biztonságosabbá és higiénikusabbá tegyük munkahelyét.

Magas prioritást élvez a minőség és a környezetvédelem. Természetesen első helyen áll a vevők és a partnerek kiszolgálása. Minőségbiztosítási rendszerünk garanciát jelent vevőink számára. Rendelkezünk az ISO 14001-es minősítéssel is.

Bőrgyógyászokkal, egészségcentrumokkal és munkavédelmi tanácsadókkal folytatott szoros együttműködésünk eredményeként, az évek során létrehoztunk egy olyan termékkínálatot, amely nagy hatékonyságú, és nem utolsó sorban olyan összetevőket tartalmaznak melyek bőr- és környezetbarátak és megfelelnek a bőrvédelmi előírásoknak.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 735 Ft - 48 076 Ft
Központi raktárkészlet
Várható szállítás
Gyártó
Központi raktár