25 éve a munkavédelemben ||  6+18 hónap szavatosság || 30 napig visszavesszük

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36-70/207-3821  
Email: akciorendeles@m3road.hu

Pulóverek

A pulóver a legjobb választás hűvös helységekben, hűtőházi munkáknál, kültéri munkavégzés esetén és tökéletes lehet egy túrára, favágásra is. Válaszd a legnagyobb munkaruha gyártók minőségi termékeit akár polár kivitelben is! Nálunk megtalálod a kerek nyakú, V-nyakú, kapcunis, belebújós, cipzáras, zsebes, fényvisszaverős vagy akár softshell változatot is! Viselj Te is munkaruhát, pulóvert! A funkcionalítás és a biztonság mellett a gyártók kiemelten törekednek a divatos megjelenésre és a színek széles választékára! 

Munkaruházati szabványok: EN 340, EN 342EN 343EN 1149EN 13998EN 14058, EN 531 EN ISO 11612EN ISO 11611EN 61482EN 61340EN ISO 20471, részletesebb szabvány leírást a következő linkek találja: LINK


45termék
 

Coverguard "A munkavédelem hazai nagykövete"

Coverguard Workwear márka termékei a biztonság és tartósság mellett az optimális kényelmet is biztosítják a felhasználó számára a munkavégzéshez. A pulóvereket ajánljuk a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban dolgozók számára valamint takarítás, kórházakban, gyógyszertárakban, ipari üzemekben. 

jólláthatósági pulóverek maximális biztonságot nyújtanak a sötétben. A termékek zord időjárási viszonyok (-5 °C-os hőmérséklet) közepette is védelmet nyújtanak a felhasználó számára.

 

EuroProtection (EP)

Az Europrotection (EP) termékcsaládok a munkavédelmi termékek BASIC szintjét képviselik. Ezen termékek a szükséges minősítéssel ellátottak és remekül kiszolgálják az általános munkavédelmi előírásoknak megfelelő termékeket kereső felhasználókat. 

Az EP pulóverei az egyszerűségük mellett egyben visszafogottan divatosak és funkcionálisak is, zsebes változatban és polár anyagból is elérhetőek.

 

CERVA "A biztonságosabb munkáért"

Több, mint 20 éve a munkavédelmi termékek gyártói piacán!

Elérhető Márkák: 

Jólláthatósági pulóvereik (férfi és női) még ködös időben is több száz méterről láthatóak. Pulóvereik és kardigánjaik divatosak, elérhetőek galléros, kapucnis, cipzáras és polár változatban is! 

A Cerva kínálatában minden elérhető, hogy biztosíthassák a lehető legmagasabb szintű munkahelyi biztonságot. A legtöbb termék raktáron van és azonnal szállítható.

Náluk a kényelem alapvető fontosságú.

A CERVA pulóverek egyszerre biztonsági szakértők és designerek munkái. Ezáltal a pulóvereik nem csak jól néznek ki, hanem kényelmesek is, és nem akadályozzák a mozgást munkavégzés közben.

A ČERVA az egyéni védőfelszerelések nagykereskedelmi forgalmazójaként kimagaslóan széles termékskálát kínál magas szintű raktári rendelkezésre állás mellett, amit központi raktára, szakképzett munkatársaiból álló stabil csapata és széles körű partnerforgalmazói hálózata révén képes nyújtani nemcsak Csehországban, hanem az egész Unióban. Ezen túlmenően a vállalat számos kiskereskedelmi lánccal is együttműködik, igényeik szerinti rugalmas termékszállítmányokkal látva el őket. A vállalat stabilitását szilárd pénzügyi alapjai és állandó belföldi és külföldi beszállítói és vevőköre szavatolja.

 

Portwest " A 100 éves tapasztalat"

A Portwest márka a legnagyobb választékot nyújtja a jól láthatósági, fényvisszaverő csíkokkal ellátott és antisztatikus púloverek körében, emellett divatosságukban és minőségükben is magasra emeli a lécet! Ha egy megbízható és hosszú élettartamú pulóvert szeretnél használni, válaszd őket!

A Portwest munkaruházat, biztonsági ruházat és PPE globális gyártója és forgalmazója. Az 1904-ben alapított Portwest a világ leggyorsabban növekvő munkaruházati vállalata, amely globális forgalmazási hálózattal és több mint 130 országban működő ügyfélszolgálati személyzettel rendelkezik. A Portwest családi vállalkozás, amelyet a Hughes család 3. generációja irányít. A Portwest előnyének középpontjában a házon belüli szakértői csapat által végzett innovatív gyártás és tervezés áll.

Több mint 100 éves tapasztalat minden öltésben.

Folyamatos innováció a legújabb trendeknek és technológiáknak
megfelelően. Világszínvonalú tervező csapat, korszakalkotó formatervek.

4 saját tulajdonú, ultramodern gyár.

Nemzetközi minősítések, globális minőségbiztosítási rendszer. 

A Portwest garantálja a kiváló ár-érték arányt, minőséget és szolgáltatást.

 

ROCK SAFETY "A feladatunk az Ön védelme"

Ha polár pulóver, akkor Rock safety! Széles választékot kínálnak a polár pulóverek körében, mind férfi, női és gyerek változatban! Vállbetétes változat is elérhető!

A munkavédelmi eszközpiacon eltöltött több mint húszéves tapasztalatnak köszönhetően a ROCK SAFETY márkanévre számos országban már mint egy megbízható és megfizethető brand-ként tekintenek a vásárlók. Céljuk, hogy olyan termékportfóliót kínálhassunk, ami a nagyobb mennyiségű ipari- és kiskereskedelmi felhasználásra is alkalmas.

A termékeik kialakításában minden esetben a piaci igényeket helyezik előtérbe.

 

Gildan, Anvil, Kariban, Sol's "A textilek nagykereskedője"

Egy magyar tulajdonú ruházati disztribútor társaság, mely meghatározó szerepet tölt be a közép-európai és balkáni promóciós, munkaruházat nagykereskedelmi piacon.

Púloverek a legnagyobb férfi és női választékban! A Gildan, Anvil és Kariban pulóver márkák körében 100%, hogy találsz neked megfelelőt, mind fazonban, mind stílusban, mind szédületes színválasztékban! A tavszitól kezdve a zord téli viseletig, a visszafogottól stílustól a vagányig mindent megtalálsz! A fergeteges színválaszték végett több pulóvert is szívesen fogsz válogatni magadnak! 

Forgalmazott márkáik piacvezető jó minőséget képviselő márkák melyekben hisznek, termékeik megfelelnek a munkaruházati (nem munkavédelmi) termékek minőségi és mosási elvárásainak és rendelkeznek az Öko-Tex 100 minősítéssel. Hosszú távú, erős beszállítói kapcsolatokra törekszenek, a gyártóval együtt részt vesznek a márka ismertségének növelésében, mindent megtesznek a márkák piaci részesedésének növelésért.

 

Munkaruházati szabványok:

EN 342: hideg elleni védelem, EN 14058: hideg környezet ellen védő ruházat, EN 343: eső elleni védelem.

EN 1149: statikus elektromosság elleni védelem, EN 61482: villamos ív veszélyének kitett személyek által használt ruházat, EN 61340: ESD – elektronikus eszközök elektrosztatikus jelenségek elleni védelme.

EN 381: láncfűrésszel okozott sebek elleni védelem, EN 469: Védőruházat tűzoltók részére, tűzoltó ruházat teljesítménykövetelményei, EN 533 EN ISO 14116: védőruhák – védelem hő és láng ellen – korlátozott lángterjedésű anyagok, anyag kombinációk és ruházat, EN 531 EN ISO 11612: hő és láng elleni védelem.

EN 13998 vágás és szúrás sérülések elleni védelem.

EN ISO 11611: hegesztésnél és hasonló munkafolyamatoknál használható védőruha, 

EN ISO 20471: jó láthatóságú biztonsági ruházat szakmai használatra.

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 175 Ft - 39 986 Ft
Központi raktárkészlet
Várható szállítás
Szín
Méret
Gyártó
Védelmi képesség
Alapanyag
Szabványok
Központi raktár