25 éve a munkavédelemben ||  6+18 hónap szavatosság || 30 napig visszavesszük

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36-70/207-3821  
Email: akciorendeles@m3road.hu

Munkavédelmi kabátok

Minőségi és megbízható divatos munka kabátok, munkavédelmi dzsekik a legnépszerűbb munkaruházati márkáktól. Kínálatunkban minden munkavégzéshez, szabadidős tevékenységhez és évszakhoz meg fogod találni a megfelelő terméket (esőkabát, eső öltöny, széldzseki, ripstop, softshell, hasadásbiztos, vágásbiztos, hűtőházi, sav- és lángálló kabát, hegesztő kabát, téli bélelt kabát, munkakabát, munkásdzseki, divatos utcai dzseki, levehető ujjú és kapucnis kabát), amelyek biztonságot, kényelmet és praktikusságot biztosít számodra! Fényvisszaverő, jóláthatósági dzsekik és kabátok segítenek az esti, éjszakai munkavégzében! 

Munkaruházati szabványok: EN340, EN 342EN 343EN 1149EN 13998EN 14058, EN 531 EN ISO 11612EN ISO 11611EN 61482EN 61340EN ISO 20471, részletesebb szabvány leírást a következő linkek találja: LINK

Coverguard "A munkavédelem hazai nagykövete"

Coverguard Workwear márka termékei a biztonság és tartósság mellett az optimális kényelmet is biztosítják a felhasználó számára a munkavégzéshez. A munkaruházati kabátot és dzsekiket ajánljuk a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban dolgozók számára valamint takarítás, kórházakban, gyógyszertárakban, ipari üzemekben. 

Teljeskörű védelemet és széleskörű választékot kínál a Coverguard, náluk minden ígénynek megfelelő munkaruházati kabát és dzseki megtalálható: hegesztő bőrkabát, munkakabátok ultraszéles választéka, ipari, softshell dzsekik, ripstop téli kabát, átmeneti kabát, szakácskabát, pamutkabát, PU kabát, saválló, levehető ujjú kabát, 3 az 1-ben és 4 az 1-ben, fényvisszaverős, jólláthatósági kabátok, szellőző téli, Fluo esőkabátok, Airport dzsekik, savvédő, vágásbiztos és antisztatikus lángálló kabátok! 

 

EuroProtection (EP)

Az EP munka kabátok és dzsekik letísztultak a praktikus viseletre helyezik a hangsúlyt. Más szóval egyszerűen nagyszerűek!

Az Europrotection (EP) termékcsaládok a munkavédelmi termékek BASIC szintjét képviselik. Ezen termékek a szükséges minősítéssel ellátottak és remekül kiszolgálják az általános munkavédelmi előírásoknak megfelelő termékeket kereső felhasználókat. 

 

CERVA "A biztonságosabb munkáért"

Megbízható és praktikusság jellemzi a Creva munkakabátok és munkás dzsekik széles választékát.

Elérhető kollekciók: 

Munkakabát és dzseki fajták: 

A CRV márka több, mint 20 éve remek választás munkavédelmi termékek piacán!

A ČERVA márka az egyéni védőfelszerelések és munkavédelmi ruházat kimagaslóan széles termékskáláját kínálja. A Cerva kínálatában minden elérhető, hogy biztosíthassák a lehető legmagasabb szintű munkahelyi biztonságot. A legtöbb termék raktáron van és azonnal szállítható.

 

Portwest " A 100 éves tapasztalat"

A Portwest munkaruházati és munkavédelmi kabátok magas minőséget és funkcionálitást képviselnek. A Portwest márka a termékek tervezésénél nagy hangsúlyt fektet a modern divatos megjelenésre.

Elérhető munkavédelmi kabát kategóriák: élelmiszeripari kabátok, bőr hegesztő és antisztatikus kabát, Lángálló esőkabáthűtőházi thermo, jól-láthatósági, munkás kabát/dzseki, esőkabát, téli és orkán dzsekik.

A Portwest munkaruházat, biztonsági ruházat és PPE globális gyártója és forgalmazója. Az 1904-ben alapított Portwest a világ leggyorsabban növekvő munkaruházati vállalata, amely globális forgalmazási hálózattal és több mint 130 országban működő ügyfélszolgálati személyzettel rendelkezik. A Portwest családi vállalkozás, amelyet a Hughes család 3. generációja irányít. A Portwest előnyének középpontjában a házon belüli szakértői csapat által végzett innovatív gyártás és tervezés áll.

A Portwest márka a legnagyobb választékot nyújtja a jól láthatósági, fényvisszaverő csíkokkal ellátott és antisztatikus munkakabátok körében, emellett divatosságukban és minőségükben is magasra emeli a lécet! Ha egy megbízható és hosszú élettartamú kabátot szeretnél használni, válaszd őket!

Több mint 100 éves tapasztalat minden öltésben.

Folyamatos innováció a legújabb trendeknek és technológiáknak
megfelelően. Világszínvonalú tervező csapat, korszakalkotó formatervek.

4 saját tulajdonú, ultramodern gyár.

Nemzetközi minősítések, globális minőségbiztosítási rendszer. 

 

ROCK SAFETY "A feladatunk az Ön védelme"

Az RS munkaruházati és munkavédelmi kabátok egyedi tervezésűek és funkcionálisak.

Elérhető munkavédelmi kabát kategóriák: hűtőházi, vágásbiztos (láncfűrészes), jól-láthatósági, munkás kabát/dzseki, sav- és lángálló, folyékony vegyszerálló, esőkabát, hegesztő, téli és orkán dzsekik.

A munkavédelmi eszközpiacon eltöltött több mint húszéves tapasztalatnak köszönhetően a ROCK SAFETY márkanévre számos országban már mint egy megbízható és megfizethető brand-ként tekintenek a vásárlók. Céljuk, hogy olyan termékportfóliót kínálhassunk, ami a nagyobb mennyiségű ipari- és kiskereskedelmi felhasználásra is alkalmas.

A termékeik kialakításában minden esetben a piaci igényeket helyezik előtérbe.

Gildan, Anvil, Kariban, Sol's "A textilek nagykereskedője"

A Gildan, Anvil és Kariban márkák egytől-egyig a világ legnagyobb "basic" ruházati gyáróinak számítanak.  Rendkívűl széles kínálattal és magas minőségű munkavédelmi és utcai öltözék választékkal állunk partnereink rendelkezésére.

Ha utcai, szabadidős Kabátról, dzsekiről vagy széldzsekiről van szó, akkor nézz körül a Kariban és Sol's kínálatában! Divatos és színekben gazdag választékkal várunk téged, mind férfi és női modellekből! Elérhető típusok: szélhatlan, levehető ujjú, bélelt, oldalvarott, kapucnis és zsebes!

Forgalmazott márkáik piacvezető jó minőséget képviselő márkák melyekben hisznek, termékeik megfelelnek a munkaruházati (nem munkavédelmi) termékek minőségi és mosási elvárásainak és rendelkeznek az Öko-Tex 100 minősítéssel.

 

Munkaruházati szabványok:

EN 342: hideg elleni védelem, EN 14058: hideg környezet ellen védő ruházat, EN 343: eső elleni védelem.

EN 1149: statikus elektromosság elleni védelem, EN 61482: villamos ív veszélyének kitett személyek által használt ruházat, EN 61340: ESD – elektronikus eszközök elektrosztatikus jelenségek elleni védelme.

EN 381: láncfűrésszel okozott sebek elleni védelem, EN 469: Védőruházat tűzoltók részére, tűzoltó ruházat teljesítménykövetelményei, EN 533 EN ISO 14116: védőruhák – védelem hő és láng ellen – korlátozott lángterjedésű anyagok, anyag kombinációk és ruházat, EN 531 EN ISO 11612: hő és láng elleni védelem.

EN 13998 vágás és szúrás sérülések elleni védelem.

EN ISO 11611: hegesztésnél és hasonló munkafolyamatoknál használható védőruha, 

EN ISO 20471: jó láthatóságú biztonsági ruházat szakmai használatra.

Szűrés