25 éve a munkavédelemben ||  6+18 hónap szavatosság || 30 napig visszavesszük

Kérdésed van? Keress minket!
Tel.: +36-70/207-3821  
Email: akciorendeles@m3road.hu

Munkavédelmi télikabát

Téli munkás kabát egyik legfontosabb öltözet a hideg téli hónapokban, mivel fontos védeni az egészségünket illetve legfőbbképpen a derekunkat és hátunkat. Minőségi és megbízható divatos munka téli kabátok, munkavédelmi dzsekik a legnépszerűbb munkaruházati gyártóktól. Kínálatunkban minden munkavégzéshez, szabadidős tevékenységhez és évszakhoz meg fogod találni a megfelelő terméket, amelyek biztonságot, kényelmet és praktikusságot biztosítanak számodra! Fényvisszaverő, jóláthatósági bélelt dzsekik és kabátok segítenek az esti, éjszakai munkavégzében! 

Munkaruházati szabványok: EN340, EN 342EN 343EN 1149EN 13998EN 14058, EN 531 EN ISO 11612EN ISO 11611EN 61482EN 61340EN ISO 20471, részletesebb szabvány leírást a következő linkek találja: LINK


55termék
 

Coverguard "A munkavédelem hazai nagykövete"

Coverguard Workwear márka termékei a biztonság és tartósság mellett az optimális kényelmet is biztosítják a felhasználó számára a munkavégzéshez. A munkaruházati kabátot és dzsekiket ajánljuk a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban dolgozók számára valamint takarítás, kórházakban, gyógyszertárakban, ipari üzemekben. 

Teljeskörű védelemet és széleskörű választékot kínál a Coverguard, náluk minden ígénynek megfelelő munkaruházati téli kabát és dzseki megtalálható: téli kabát, 2 az 1-ben3 az 1-ben és 4 az 1-ben téli kabát, fényvisszaverős, jólláthatósági fluo téli kabátok, szellőző téli kabát! 

 

EuroProtection (EP)

Az EP munka kabátok és dzsekik letísztultak a praktikus viseletre helyezik a hangsúlyt. Más szóval egyszerűen nagyszerűek!

Az Europrotection (EP) termékcsaládok a munkavédelmi termékek BASIC szintjét képviselik. Ezen termékek a szükséges minősítéssel ellátottak és remekül kiszolgálják az általános munkavédelmi előírásoknak megfelelő termékeket kereső felhasználókat. 

 

CERVA "A biztonságosabb munkáért"

Megbízható és praktikusság jellemzi a Creva munkakabátok és munkás dzsekik széles választékát.

Elérhető kollekciók: 

Téli Munkakabát és dzseki fajták: 

A CRV márka több, mint 20 éve remek választás munkavédelmi termékek piacán!

A ČERVA márka az egyéni védőfelszerelések és munkavédelmi ruházat kimagaslóan széles termékskáláját kínálja. A Cerva kínálatában minden elérhető, hogy biztosíthassák a lehető legmagasabb szintű munkahelyi biztonságot. A legtöbb termék raktáron van és azonnal szállítható.

 

Portwest " A 100 éves tapasztalat"

A Portwest munkaruházati és munkavédelmi kabátok magas minőséget és funkcionálitást képviselnek. A Portwest márka a termékek tervezésénél nagy hangsúlyt fektet a modern divatos megjelenésre.

Elérhető munkavédelmi téli kabát kategóriák: pilóta téli kabátlélegző téli kabáthűtőházi thermo, jól-láthatósági téli kabát, munkás bélelt kabát/dzseki, bélelt orkán dzsekik, téli bomber dzseki, .

A Portwest márka a legnagyobb választékot nyújtja a jól láthatósági, fényvisszaverő csíkokkal ellátott téli munkakabátok körében, emellett divatosságukban és minőségükben is magasra emeli a lécet! Ha egy megbízható és hosszú élettartamú téli kabátot szeretnél használni, válaszd őket!

A Portwest munkaruházat, biztonsági ruházat és PPE globális gyártója és forgalmazója. Az 1904-ben alapított Portwest a világ leggyorsabban növekvő munkaruházati vállalata, amely globális forgalmazási hálózattal és több mint 130 országban működő ügyfélszolgálati személyzettel rendelkezik. A Portwest családi vállalkozás, amelyet a Hughes család 3. generációja irányít. A Portwest előnyének középpontjában a házon belüli szakértői csapat által végzett innovatív gyártás és tervezés áll.

Több mint 100 éves tapasztalat minden öltésben.

Folyamatos innováció a legújabb trendeknek és technológiáknak
megfelelően. Világszínvonalú tervező csapat, korszakalkotó formatervek.

4 saját tulajdonú, ultramodern gyár.

Nemzetközi minősítések, globális minőségbiztosítási rendszer. 

 

ROCK SAFETY "A feladatunk az Ön védelme"

Az RS munkaruházati és munkavédelmi kabátok egyedi tervezésűek és funkcionálisak.

Téli kabát kínálatukban szerepel a hagyományos téli kabát, a bélelt illetve a multifunkciós jólláthatósági téli. 

A munkavédelmi eszközpiacon eltöltött több mint húszéves tapasztalatnak köszönhetően a ROCK SAFETY márkanévre számos országban már mint egy megbízható és megfizethető brand-ként tekintenek a vásárlók. Céljuk, hogy olyan termékportfóliót kínálhassunk, ami a nagyobb mennyiségű ipari- és kiskereskedelmi felhasználásra is alkalmas.

A termékeik kialakításában minden esetben a piaci igényeket helyezik előtérbe.

Gildan, Anvil, Kariban, Sol's "A textilek nagykereskedője"

A Gildan, Anvil és Kariban márkák egytől-egyig a világ legnagyobb "basic" ruházati gyáróinak számítanak.  Rendkívűl széles kínálattal és magas minőségű munkavédelmi és utcai öltözék választékkal állunk partnereink rendelkezésére.

Ha utcai, szabadidős  téli Kabátról, dzsekiről vagy széldzsekiről van szó, akkor nézz körül a Kariban és Sol's kínálatában! Divatos és színekben gazdag választékkal várunk téged, mind férfi és női modellekből! Elérhető típusok: szélhatlan, bélelt, kapucnis és zsebes!

Forgalmazott márkáik piacvezető jó minőséget képviselő márkák melyekben hisznek, termékeik megfelelnek a munkaruházati (nem munkavédelmi) termékek minőségi és mosási elvárásainak és rendelkeznek az Öko-Tex 100 minősítéssel.

 

Munkaruházati szabványok:

EN 342: hideg elleni védelem, EN 14058: hideg környezet ellen védő ruházat, EN 343: eső elleni védelem.

EN 1149: statikus elektromosság elleni védelem, EN 61482: villamos ív veszélyének kitett személyek által használt ruházat, EN 61340: ESD – elektronikus eszközök elektrosztatikus jelenségek elleni védelme.

EN 381: láncfűrésszel okozott sebek elleni védelem, EN 469: Védőruházat tűzoltók részére, tűzoltó ruházat teljesítménykövetelményei, EN 533 EN ISO 14116: védőruhák – védelem hő és láng ellen – korlátozott lángterjedésű anyagok, anyag kombinációk és ruházat, EN 531 EN ISO 11612: hő és láng elleni védelem.

EN 13998 vágás és szúrás sérülések elleni védelem.

EN ISO 11611: hegesztésnél és hasonló munkafolyamatoknál használható védőruha, 

EN ISO 20471: jó láthatóságú biztonsági ruházat szakmai használatra.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 715 Ft - 109 226 Ft
Központi raktárkészlet
Várható szállítás
Szín
Méret
Gyártó
Védelmi képesség
Alapanyag
Szabványok
Központi raktár